Nieuw op de Barometer

UM Focus: Verblijfsbezoek 2018 (31-3-2018)
De laatste ontwikkelingen in het aantal hotelovernachtingen en hotelgasten in de stad Utrecht. Ontwikkelingen per jaar met splitsing op zakelijk/leisure verblijfsbezoek, nederlands/internationaal, herkomst per land, hotelovernachtingen per maand, Utrecht versus Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Maastricht.

Nieuwe brochures (22-3-2018)
Om onder meer journalisten en touroperators te laten zien wat stad en regio Utrecht allemaal te bieden hebben zijn onlangs twee vernieuwde brochures verschenen. Welkom in Utrecht geeft met behulp van veel mooie foto’s, handige facts & figures en korte teksten een impressie van de stad en de regionale highlights. Utrecht voor Touroperators is volledig gericht op de travel trade-markt en toont waarom de regio een perfecte destinatie is.  

Congreshandboek (22-3-2018)
13 maart nam burgemeester Jan van Zanen het eerste exemplaar in ontvangst van Congressen in Utrecht. Dit hernieuwde handboek geeft een integraal overzicht van de congreslocaties in Utrecht stad en regio en is met name bedoeld voor wetenschappers, ambassadeurs van kennisinstellingen en hun ondersteuners die graag een internationaal congres in Utrecht willen organiseren, maar niet weten waar te beginnen. Benieuwd? Congressen in Utrecht staat nu online.